l'orquestra festa major agenda multimèdia  
 
història        
 
Lluís Ferrer
Malgrat de Mar. Piano, teclats, veu, coros i armònica de l’Orquestra Gira-Sol des de l’any 1982. Col·laboracions anteriors amb els grups Diego Cortés, Barra Lliure i Octopus
Raúl Gallego
Blanes (La Selva), Trompeta. Actualment cursa estudis de grau superior a l’ESMUC. Ha tocat amb diverses cobles de sardanes com La Flama de Farners o Bisbal Jove i formacions com Jazz Club Blanes, Funk- Manchú i actualment Bon Vent..
Noemí Calumarte
Barcelona
Cantant guitarrista i compositora. Ha fet diversos musicals a Madrid com Hoy no me puedo levantar, o Musical “A” de Nacho Cano. També ha treballat amb orquestres de ball com La Chatta i en gravacions d’estudi de La Unión o Nacho Cano.
Xavi "Pendon" González
Blanes. Saxos, clarinet i tenora. Actualment cursa estudis de grau superior a l'ESMUC. Ha tocat amb Orquestres com la Selva, Cadaqués, Foment del Montgrí, Simfònica de Badalona, Jazz Club Blanes. Bandes com Un Poeta En Paro, Kontra-Band,  Funk Manchú i Chicken's Band.
Pep Solà
Vic. Bateria de l’Orquestra Gira-Sol des de l’any 1994. Col·laboracions anteriors amb els grups Primera Nota, La Galana, la Sinforosa, i diverses formacions de jazz. Especialitzat en enregistraments de bateria per a estudis de so professionals.
Pep Sánchez
Vic. Baixista de l’Orquestra Gira-Sol des de l’any 1994. Col·laboracions anteriors amb els grups Pep Sala i la Banda del Bar, Sau i diverses formacions de jazz. Especialitzat en enregistraments de baix i contrabaix per a estudis de so professionals.

Marcel Dalmau
Cabrera de Mar, cantant i actor. Estudis de cant i bateria al Taller de Músics. També ha treballat amb companies de teatre com Comediants o Pep Bou. Als darrers 10 anys ha estat el cantant de l’Orquestra Cimarrón i actualment imparteix classes de percussiò i tècnica vocal.

Xavi Torras
Barcelona. Guitarra de l'Orquestra Gira- sol des de l'any 1999. Estudis al Taller de Músics. Ha treballat amb duets i trios de música clàssica i contemporània. També amb grups de rock com Mad Crowd, F.D.P. i Jezabel.
 
 
Orquestra Girasol  - Avis Legal